Data
driven
search

Het internet is onze
realtime database.

Neem contact op

SHARED SEARCH CENTER

Ons Search Center is in staat om met onze zelf-ontwikkelde software en tooling een complete doelgroep wereldwijd in kaart te brengen.

We combineren openbare web-data met onze eigen search-technieken om de doelgroep te analyseren en u te adviseren hoe de vacature het beste kan worden ingevuld.

Wij geloven dat search draait om technologie, waarbij wiskundigen en IT-professionals samenwerken met ervaren recruiters, om het meeste uit de ongelimiteerde database te halen; het internet.

Reguliere databases zijn al snel verouderd en onbetrouwbaar. Schaarse talenten moeten actief worden gehunt en dat vergt een totaal andere vaardigheid.

Iedereen laat digitale footprints achter op het internet. Middels zelfontworpen technieken en algoritmen kunnen wij ze traceren. Met ondersteuning van onze op maat gemaakte vacature landingspagina’s verleiden we de doelgroep de dialoog aan te gaan met onze opdrachtgever.

We verzamelen hun CV en de details van ons telefonisch interview en presenteren u geïnteresseerde en gekwalificeerde kandidaten.